Briti meedia: PSG on valmis Arsenalile loovutama nimeka ründestaari

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edison Cavani.
Edison Cavani. Foto: SCANPIX

Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi andis Briti tabloidmeedia väitel suure vihje selle kohta, et meeskonna ründeäss Edinson Cavani võib varsti klubist mujale siirduda, sest Uruguay ründaja jäeti meeskonna treeninglaagrist välja.

Cavani liitus PSG-ga 2013. aastal, kuid viimasel ajal on jalgpalliringkondades sahistatud kuulujuttudega, et 27-aastane ründestaar võib liituda Arsenali meeskonnaga. PSG on ametlikult korduvalt keeldunud Cavani müümisest, kuid Briti tabloidide väitel võib Arsenalil siiski olla võimalus uruguailane endale saada, sest kui Pariisi meeskond alustas Marokos treeningut enne Katari sõitmist, siis Cavani jätkab omaette Pariisis. PSG avaldas oma kodulehel selle kohta ka ametliku teate.

Lisaks Cavanile jäeti Prantsusmaale treenima ka Ezequiel Lavezzi, keda on samuti viimasel ajal seostatud juttudega, et ta on PSG-st lahkumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles