Schumacheri suusaõnnetuse paika ei ole seni turvalisemaks muudetud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meribeli kuurortis asuv koht, kus juhtus Michael Schumacheriga raske õnnetus.
Meribeli kuurortis asuv koht, kus juhtus Michael Schumacheriga raske õnnetus. Foto: SCANPIX

Eile möödus aasta vormelilegendi Michael Schumacheriga juhtunud suusaõnnetusest ning täna teatas motospordi uudiseid vahendav portaal motorsport.com, et õnnetuspaik on endiselt ebaturvaline, kuid suusakeskuse haldajad ei plaanigi selles osas midagi ette võtta.

2013. aasta 29. novembril kukkus Schumacher Prantsusmaa Alpides Meribeli suusakeskuses nii rängalt, et viidi kiirelt haiglasse, kus ta oli pikalt koomas. Tänaseks on seitsmekordne maailmameister saanud kodusele ravile, kuid tema tervenemine on endiselt lahtine. Eile möödus õnnetusest aasta aega ning Saksamaa väljaande Bildi korrespondent Nicola Pohl külastas Meribeli suusakeskust ning õnnetuspaika.

Pohli sõnul on Schumacher ja tema õnnetus Meribeli suusakeskuses endiselt tundlik teema. «Ei ole ühtegi aeda, mis hoiaks suusatajaid ja lumelaudureid eemal värske lume alla peidetud kividest. Värsked jäljed näitavad, et vähemalt kümme suusatajat sõitis täna hommikul siit mööda,» raporteeris Pohl.

Suusakeskuse juhataja Jean-Louis Leger-Mattei sõnul polegi neil kavas õnnetuspaika turvalisemaks muuta. «Michael Schumacheriga juhtunu toimus ammu ja see polnud meie süü. Õnnetus juhtus väljaspool maha pandud suusaradasid. Miks me peaksime selle pärast midagi sulgema? Rohkem pole seal õnnetusi olnud,» ütles Leger-Mattei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles