Madridi Real ei müü Bale'i ulmesumma eest Manchester Unitedile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Inglismaa meedia võib küll Gareth Bale'i Manchester Unitediga seostada, aga Madrid Real ei soovi Walesi koondislast müüa.

2013. aastal suure summa eest Realiga liitunud Bale on Hispaanias küllaltki lihtsalt kohanenud ning hoidnud eelmisel hooajal Meistrite liiga võitnud tiimis kindlalt põhikoosseisukohta ka pärast James Rodriguezi ja Toni Kroosi saabumist, vahendas Soccernet.ee.

Sellele vaatamata on Inglismaa pressis avaldatud lootust, et kui näiteks United suudab piisava summa lauale laduda, võiks Real olla valmis teda tagasi Inglismaale saatma.

Reali president Florentino Perez lükkas need jutud ümber: «Bale ei ole müügiks ja me ei kuula kunagi tema eest ühtegi pakkumist. Ma ei suuda kujutada ette Real Madridi ilma Cristiano Ronaldo või Gareth Bale'ita. Ta on unikaalne mängija, kes on meile juba palju andnud, ning kes on klubi tuleviku jaoks tähtis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles