Maailmarekordimees Zlatan võib taas ajalugu teha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Karjääri jooksul Malmö FFi, Amsterdami Ajaxit, Torino Juventust, Milano Interit, FC Barcelonat, AC Milani ja PSG-d esindanud Zlatan Ibrahimovic võib Itaalia meedia teatel praeguse tööandja PSG ridadest lahkuda ja siirduda taas Itaaliasse.

Ibrahimovic on karjääri jooksul esindanud juba selliseid Itaalia suurklubisid nagu Juventus, Inter ja Milan ning Corriere dello Sporti teatel võib Rootsi koondislane liituda nüüd AS Romaga.

33-aastane Ibrahimovic on väidetavalt PSG esindamisest väsinud ja soovib uut väljakutset ja seda on talle valmis pakkuma AS Roma. Ibrahimovic teenib PSGs praegu umbes 10 miljonit eurot aastas, kuid Roma ridades oleks ta ajalehe teatel valmis mängima ka väiksema palga eest.

Kui Ibrahimovic liitus 2012. aastal PSGga, siis sai temast üleminekuturul maailmarekordimees. Nimelt on kõikide üleminekute peale tema eest makstud kokku 180 miljonit eurot ja tegemist on absoluutse rekordiga. Ibrahimovici praegune leping prantslastega kehtib 2016. aastani ning seega peaks Roma maksma tema eest üleminekutasu ehk nimetatud summa tõuseks veelgi.

PSG ridades on Ibrahimovic kahe ja poole aastaga pidanud 106 mängu ja löönud 88 väravat. Tema kogu klubikarjääri näitajateks on 596 mängu ja 322 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles