Woodsi eksabikaasa: mul oli piinlik, et mind niimoodi peteti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elin Nordegren koos poja Charliega.
Elin Nordegren koos poja Charliega. Foto: SCANPIX

Seksiskandaali tõttu golfiässast Tiger Woodsist lahutanud rootslanna Elin Nordegren otsustas lõpetada üheksa kuud kestnud vaikuseperioodi ning rääkis, mida ta nüüdseks juba eksabikaasa armuafääride ilmsikstuleku järel taluma pidi, öeldes, et ta elu oli paras põrgu.

Nordegreni ja Woodsi lahutus jõustus lõplikult selle nädala alguses. Woodsi advokaadid soovisid lahutuslepingusse lisada ka klauslit, et Nordegren ei tohi meediaga sel teemadel suhelda, aga 30-aastane Nordegren ei olnud sellega nõus ja loobus seetõttu miljonitest, kirjutab The Sun.

«Elasin läbi erinevaid etappe, olin šokis ja vihane ja lõpuks leinasin seda perekonda, mida ma oma lastele soovisin,» avaldas Nordegren. «Samas tunnen end nüüd tugevamana kui eales varem. Olen oma tegudes, otsustes ja ka endas märksa enesekindlam.»

Woods ja Nordegren olid abielus kuus aastat, neil on kolme-aastane tütar Sam ja 18-kuune poeg Charlie, vastastikusel kokkuleppel otsustati, et nad jagavad laste hooldusõigust.

Lahutuse järel nõustus Nordegren esmakordselt meediaga rääkima, andes oma kodus 19 tundi järjest intervjuusid erinevatele meediaväljaannetele.

Mäletatavasti sai skandaal alguse mullu sügisel, kui Woods tegi oma kodutänaval autoavarii ja seejärel hakkasid järjepanu meediasse lekkima lood tema armukestest.

Nordegren tunnistas, et tal polnud mehe armuseiklustest õrna aimugi ja ta oli šokis, kui neist kuulis. «Ma ei kahtlustanud midagi, mitte kunagi,» lausus ta. «Viimasel kolmel aastal, kui see kõik toimus, olin alguses rasedana kodus ja seejärel lastega, lisaks käisin ka koolis.»

Nordegren sõnas, et otsustas meediaga kohtuda, kuna tahtis suu puhtaks rääkida. «Mida rohkem neid (armusuhteid) avaldati, seda lollimana ma end tundsin,» avaldas endine modell. «Kuidas see niimoodi sai olla, et ma midagi ei teadnud? Öelda, et tundsin end petetuna, on veel vähe öeldud. Mul oli piinlik, et mind niimoodi peteti. Tundsin, et mitmed inimesed mu ümber olid mind reetnud.»

«Alguses arvasin, et võime sellest üle saada, me tõesti proovisime,» lisas Nordegren.

Et aga leppimisest suurt midagi välja ei tulnud, otsustas Nordegren, et targem on abielu lahutada. «Annan oma parima, et lastele näidata, et palju parem on olla üksinda õnnelik kui olla suhtes, kus sa ei suuda oma partnerit usaldada,» selgitas Nordegren.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles