Madridi Real sai alates septembrist esimese kaotuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AC Milani kapten Riccardo Montolivo sai Madridi Reali alistamise järel pea kohale tõsta ka karika, mille sõprusmängu korraldajad olid välja pannud.
AC Milani kapten Riccardo Montolivo sai Madridi Reali alistamise järel pea kohale tõsta ka karika, mille sõprusmängu korraldajad olid välja pannud. Foto: SCANPIX

Viimati septembri esimeses pooles (Real sai viimase kaotuse 13. septembril, kui Hispaania liigas jäädi 1:2 alla Madridi Atleticole) kaotuse vastu võtma pidanud Madridi Reali jalgpalliklubi võitis seejärel 22 kohtumist, kuid täna tuli neil üle pika aja taas vastase paremust tunnistada.

Real jäi täna Dubais peetud sõpruskohtumises 2:4 alla Itaalia suurklubile AC Milan.

Võitjate poolel lõi kaks väravat Stephan El Shaarawy (31. ja 49. minut) ning korra olid täpsed Jeremy Menez (24. minut) ja Giampaolo Pazzini (73. minut). Reali tabamuste autoriteks olid Cristiano Ronaldo (35. minut) ja Karim Benzema (84. minut).

Järgmise kohtumise peab Real 4. jaanuaril, kui Hispaania liigas sõidetakse külla Valenciale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles