Tiimikaaslane: Vettel teeb samuti vigu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel ja Daniel Ricciardo.
Sebastian Vettel ja Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Red Bulli vormel-1 meeskonna piloot Daniel Ricciardo avaldas, et tänavune aasta näitas, et tema senine tiimikaaslane Sebastian Vettel võib samuti teha vigu.

Neljakordne maailmameister tundus vahepealsetel aastatel ületamatu, kuid tänavu ei saanud ta kirja ühtegi etapivõitu. Samas noppis Ricciardo Mercedese kõrval ainsana võite, kui ta lõpetas kolmel korral esimesena, kirjutab crash.net.

«Ta näitas, et ka tema on kõigest inimene. Siiski ei soovi ma oma väljaütlemisega teda halvustada, kuid see on loomulik, et inimestel on halvemaid päevi ja mõnikord on neil raskusi,» rääkis Ricciardo.

«Eelmisel aastal oli ta pärast suvepausi imelises hoos ja noppis pidevalt võite. Loomulikult oli tal ka hea vormel, kuid ikkagi peab ka sõitja hea olema. Seega oli hea näha, et ka tema on võimeline tegema vigu,» lisas austraallane.

Kui Ricciardo jätkab ka tuleval aastal Red Bullis, siis Vettel liitus Ferrari tiimiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles