Klitško treener: nokaudikuningas lüüakse põrandale kuuendas raundis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poksimaailma valitseja Vladimir Klitško.
Poksimaailma valitseja Vladimir Klitško. Foto: SCANPIX

17. jaanuaril kohtuvad Las Vegases poksi raskekaalu WBC versiooni tiitlimatšis tiitlikaitsja Bermane Stiverne ning senise karjääri kõik 32 matši nokaudiga võitnud Deontay Wilder. Kuna WBC meistrivööd sooviks enda valdusesse saada ka WBA, WBO, IBO ja IBFi tiitlite omanik Vladimir Klitško, siis on hakatud ette valmistama ka pinnast Klitško ja 17. jaanauri duelli võitja vahel. Eelkõige käib siinkohal siis jutt Wilderist.

Seni on antud mõningaid vihjeid, et 2015. aastal võiks toimuda matš, mille tulemusena selguks üle pika aja taas poksimaailma absoluutne tšempion, kirjutab boxingscene.com.

Kui Stivernet ei peeta Klitškole eriti ohtlikuks konkurendiks, siis ukrainlase treeneri James Ali Bashiri sõnul ei kujuta endast erilist ohtu ka Wilder. «Wilderist on palju ohtlikumaid vastaseid. Näiteks Mariusz Wach, kes tegi Vladimiri vastu hea esituse 2012. aastal. Arvan, et Vladimir nokauteeriks Deontay kuuendas raundis,» teatas Ali Bashir.

Klitško peab järgmise matši eeldatavasti 25. aprillil Brooklynis, kui tema vastaseks peaks olema senise karjääri jooksul kõik 19 matši võitnud ameeriklane Bryant Jennings.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles