Wayne Rooney andis inglaste pühadetraditsioonile hävitava hinnangu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Kui enamikes suurtes jalgpalliliigades on talviste pühade ajal mängupaus, siis Inglismaal käivad mängud täie hooga. Kui esmalt käisid meeskonnad väljakul 26. detsembril, siis platsil oldi taas 28. detsembril ning mängudega jätkatakse juba 1. jaanuaril. Manchester Unitedi tähtmängija Wayne Rooney meelest on see aga ilmselgelt liiast.

Inglismaal on juba pikaaegne traditsioon, et pühade ajal on fännide rõõmuks mängugraafik tihe ja ka paljud liigas mängivad välismaalased on sellega juba harjunud ja kohanenud. Siiski leidub ka kriitikuid, kirjutab Eurosport.

«Ei ole lihtne mängida lühikese ajaga nii palju mänge. Sellega kannatab kõvasti mängukvaliteet,» rääkis Rooney. «Tõenäoliselt muudaks olukorda mõni väga tõsine vigastus. Loomulikult ei taha keegi näha karme vigastusi, kuid arvan, et selline mängugraafik tuleks üle vaadata.»

«Võttes arvesse veel raskeid ilmastikuolusid ja seda, et inimestel on jõulude ajal jalgpallile kulutamiseks vähem raha, siis tasuks selle peale mõelda,» lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles