Taaramäe: ilma Eesti arstideta oleksin võib-olla töötu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe Türgi velotuuril etapivõitu tähistamas
Rein Taaramäe Türgi velotuuril etapivõitu tähistamas Foto: Tour of Turkey

Jalgrattur Rein Taaramäe on alates tänasest ametlikult Astana meeskonna sõitja. Taaramäe avaldas oma Facebooki lehel tänavuse aasta esialgse võistlusgraafiku ning tänas Eesti arste, ilma kelleta ta hetkel võib-olla hoopis töötu oleks.

Taaramäe esialgne võistlusgraafik:

18.-22. veebruar, Algarve velotuur Portugalis

8.-15. märts Paris - Nice

6.-11. aprill Baskimaa velotuur

28. aprill - 03. mai Romandia velotuur

09.-31. mai Itaalia velotuur

02.-08. august Poola velotuur

«Olen eriti ekstaasis ja ootus ärevuses just Giro pärast, kuid samas on varasemad head mälestused ka kunagiselt Romandia velotuurilt, kus lõpetasin kokkuvõttes kolmandana. Poola tuur peaks ka igati konti mööda olema ja ka Algarvel ja Paris-Nice’il olen varasemalt näidanud, et need mulle sobivad,» kirjutas Taaramäe.

«Varasemast erinev on mulle veel see, et kui prantsuse klubis hooag avati, siis pigistati sind kui sidrunit ja võidu tuli sõita igal nädalavahetusel, nüüd jäetakse aega ka taastumiseks, treenimiseks ja kõrgmäestiku laagrite jaoks, arvan, et mulle sobib nii paremini. Tõsi, tiimi laagrites ma enne Girot oselda ei saa, sest alati on mul samal ajal laagriga mõni võidusõit, kuid omal käel tuleb laagreid kindlasti ette võtta.»

Lõpuks tänas Taaramäe Eesti arste, kes aitasid tal pikalt vaevanud terviseprobleemidele lahenduse leida. «Aasta suurim abi ja tegu tuli seekord Eesti tarkadelt ja töökatelt arstidelt! Aitähh eelkõike Rain Jõgile, tänu kellele minu lõikust vajav probleem ilmsiks tuli, ja kirurgile Priit Kasenõmmele. Tänud kogu kollektiivile, kes mind seal juures abistasid. Ilma teieta oleksin ma täna võib-olla töötu,» kirjutas rattamees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles