Ennok lõpetas aasta võidu ja hea mänguga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Peeter Langovits / Postimees

Võrkpallur Anu Ennoki kodunaiskond Salo LP Viesti ei lasknud end 2014. aasta sügisel-talvel Soome meistrivõistlustel kordagi üllatada, teisipäeval võeti kolmeteistkümnes järjestikune võit.

Seekord alistati ülikindlalt tulemusega 3:0 (11, 12, 16) Pieksämäki Volley naiskond. Ennok oli 12 punktiga oma naiskonna resultatiivseim, 59 protsendiliselt rünnakuid realiseerinud eestlanna näitas kasutegurit +8, kirjutab volley.ee.

«Võidumängul toimis kõik suht hästi. Kuna meil oli mängupaus, siis nõuti keskendumist. Ma arvan, et kõik olid peaga mängus,» selgitas Ennok, kelle sõnul suudeti vastane vastuvõtul edukalt surve alla panna. Järgmine oluline mäng ootab Salo naiskonda 4. jaanuaril, kui mängitakse Soome karikavõistluste finaal. Eelmisel korral jäi Salo mäletatavasti just karikafinaalis kaotajaks ning seega omab tänavune mäng erilist tähtsust, et mullune viga parandada.

Mart Tiisaar ja LEKA Volley pidid viimatises, pühapäeval peetud mängus tunnistama Raision Loimu 3:0 (16, 29, 20) paremust. Tiisaar tõi meeskonna parimana 11 silma, kuid jäi rünnakul 33 protsendi peale ja kasuteguriks kujunes tagasihoidlik +3.

Tiisaar hindas mängu väga raskeks: «Head mängu ei näidanud terve meeskond. Endal tuli ebaosavusest palju vigu, aga kurta ei saa - palju tuli lüüa raskeid palle.»

Viesti on naiste meistrivõistlustel 38 punktiga suveräänne liider, teisel kohal on Hämeenlinna PK (31). Meeste meistrivõistlustel 19 mängust 10 võitnud LEKA hoiab turniiritabelis kuuendat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles