Olümpiavõitja lubadus Haye'le: löön su oimetuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audley Harrison
Audley Harrison Foto: SCANPIX

Kümme aastat tagasi Sydney olümpial poksimises üliraskekaalus kuldmedali võitnud britt Audley Harrison on astunud sõnasõtta raskekaalu maailmameistri David Haye’ga, viimati lubas Harrison, et lööb oma kaasmaalase poksiringis oimetuks.

Harrison on juba pikemat aega oodanud, et Haye nõustuks temaga poksima ning nüüd on nende mänedžerid ka omavahel kokkuleppele jõudnud ja puudu on vaid Haye allkiri, kirjutab The Sun.

38-aastane Harrison süüdistab Haye’d tahtlikus venitamises, aga samas teatas ta, et tema kunagisel sõbral Haye’l pole muud valikut kui temaga 13. novembril Manchesteris poksida.

«Sinust on saamas tõeline naljanumber. Su mänedžer raiskas oma aega, et meiega kokkuleppele jõuda, aga sa ei kirjuta sellele alla,» kirjutas Harrison Haye’le Twitterisse. «Sind ootab ees suur üllatus. Mu vasak käsi tutvub su põsega ja ühel hetkel oled sa oimetu. Ole nüüd mees ja kirjuta alla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles