Räikkönen: mul täitsa ükskõik, mida soomlased minust arvavad

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Väljaanne Autosport võrdles oma kaaneloos soomlastest vormel-1 sõitjaid Valtteri Bottast ja Kimi Räikköneni, esitades Räikkönenile ka küsimuse, kummale kohale ta kodumaal soomlastest sõitjate omavahelises võrdluses jääb. Vastus ei olnud üllatav.

«Mul täitsa ükskõik, mida soomlased minust või kellestki teisest arvavad. Ega ma nende pärast võidu ei sõida, vaid ikka selleks, et võita,» lausus Räikkönen. «Mis aga Valtterit puudutab, siis tal on praegu hea auto ja hea seis. Terve nende võistkond on tublit tööd teinud. Minult ei võta tükki küljest, kui tema üle rõõmu tunnen,» lisas ta.

Bottas vastas samale küsimusele endale omase diplomaatilisusega. «Ma pole sellele suurt mõelnud. Kimil on endiselt palju fänne, sest ta on ju maailmameister ja paljudele meeldib tema suhtumine, mis on teistest sõitjatest erinev. Ta võtab kõike väga vabalt ja tema elustiil ei ole tavapärane. Soomlaste meelest on ta lihtsalt cool!» sõnas Bottas. «Kõige populaarsemaks soomlaseks on mul praegu raske saada, aga samas võistleb Kimi veel ehk vaid mõne aasta, nii et ootame minu esimese võidu ära ja vaatame siis, kas see muudab midagi,» lisas ta lõbusalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles