Video: Derrick Rose vedas Bullsi NBAs võidule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose.
Derrick Rose. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl vaid kaks mängu, kus võidukad olid Chicago Bulls ja Sacramento Kings.

Bullsi vedas võidule 2011. aastal MVP, mulluse ränga vigastuse järel endiselt õiget mänguvormi otsiv Derrick Rose. Kahes eelmises mängus väljakult 35st viskest vaid seitse tabanud Rose oli ka seekord visketabavusega hädas, kuid leidis kindluse õigel hetkel - tema 17st punktist 13 tulid viimasel veerandajal ja aitasid Bullsil jõuda Denver Nuggetsi vastu 106:101 võiduni.

Idakonverentsis neljandat kohta hoidva Chicago meeskonna resultatiivseim oli 26 punktiga Jimmy Butler, kes võttis lisaks kaheksa lauapalli ja andis ka kaheksa korvisöötu. Pau Gasol viskas 17 punkti nagu ka Rose, kelle arvele kanti samuti kaheksa korvisöötu. Nuggetsile tõi Wilson Chandler 22 ja Ty Lawson 20 punkti, Kenneth Faried viskas 18 punkti ja võttis 19 lauapalli.

Sacramento Kings oli võõrsil 110:107 parem Minnesota Timberwolvesist, nii Rudy Gay kui ka Darren Collison viskasid mõlemad 21 punkti. DeMarcus Cousins toetas neid 19 punktiga. Sel hooajal vaid viis mängu võitnud ja läänekonverentsis kindlalt viimasel kohal jätkava Timberwolvesi parim oli 27 punkti ja 9 lauapalliga Andrew Wiggins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles