Kalev/Cramo hädad jätkuvad: Olmre läheb ilmselt operatsioonile, Arbet ja Singler samuti vigastatud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet (palliga).
Gregor Arbet (palliga). Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo vigastatud mängijate nimekiri sai kahjuks veelgi täiendust - Sten Olmre peab tõenäoliselt minema lõikusele, Gregor Arbetit ja EJ Singlerit vaevab aga põlvevalu, teatab klubi Facebooki lehekülg.

«Sten Olmre, kes vigastas põlve 30. detsembri mängus KK Pärnu vastu, peab suure tõenäosusega lähiajal operatsioonilauale minema. Vigastuse täpsem tõsidus ja pausi pikkus selgub lähipäevil,» seisab pressiteates.

«Selge on ka see, et jaanuarikuus teevad väiksema ülekoormusest tingitud pausi Gregor Arbet ja EJ Singler. Mõlemat mängijat vaevavad põlveprobleemid. Homses lahingus löövad mõlemad veel kaasa, kuid lähiajal ootab mõlemat ees taastusravi periood.

Frank Elegari ravikuur kestab jaanuari keskpaigani. Kõige optimistlikuma ennustuse kohaselt võib keskmängijat platsil näha 11. jaanuari mängus Kaasani Uniksi vastu.»

Homme kohtub Kalev/Cramo Rakvere Tarvaga. Mäng Saku Suurhallis algab kell 17.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles