Konstantin Vassiljevi videointervjuu: kindlasti proovin ka viienda Hõbepalli võita

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Senise karjääri jooksul neli Hõbepalli võitnud ja viimase 20 aasta ilusaima koondisevärava eest täna ka esmakordselt välja antud Kuldpalli auhinna pälvinud Konstantin Vassiljev lubas, et jätkab iluväravate jahtimist edaspidigi.

Kuldpalli tõi Vassiljevile 2013. aastal Lillekülas Hollandile löödud 2:1 värav. Neli Hõbepalli on Vassiljevil juba kodus riiulis, kas tuleb ka viies? «Loodan, et tuleb vähemalt võimalus! Sel aastal jäi kahjuks Norras üks värav sündimata,» viitas poolkaitsja novembrikuises maavõistlusmängus poolelt väljakult teele saadetud, kuid latti maandunud efektsele kauglöögile. «Proovin veel kindlasti!»

Vaata videost, kuidas kommenteeris Vassiljev videointervjuus elu Poolas ja isiklikke tulevikuplaane ning millisena on tal meeles tunamullune Kuldpalli toonud tabamus.

Läinud aasta parima värava eest Hõbepalli auhinna võitnud Siim Luts rääkis aga sellest, kuidas kulgevad tema klubiotsingud ning mil moel ta end praegu vormis hoiab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles