Eesti rallisõitjad kihutavad nädalavahetusel Lätis ja Tšehhis

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross.
Georg Gross. Foto: Ray Põder

Eeloleval nädalavahetusel saab kaasa elada meie rallisõitjatele, kes osalevad nii Läti meistrivõistluste etapil Kurzeme rallil kui ka IRC sarja etapil Barum rallil Tšehhis.

Kokku on kahe ralli peale stardis kaheksa Eesti ekipaaži. Nii Barum ralli kui Kurzeme ralli tähistavad tänavu ümmargust tähtpäeva - Barum rallit sõidetakse 40. korda, Kurzeme rallit aga 45. korda, vahendab Ruudulipp.ee.

IRC sarja etapil Barum rallil Tšehhis on kohal meie kaheveoliste paremik, värskelt Saksamaa rallil oma JWRC arvestuse kolmanda koha saanud, Spirit of The Rally auhinna saanud ning sarja kokkuvõttes teiseks tõusnud Karl Kruuda ja Martin Järveoja (Suzuki Swift S1600) ning Siim Plangi ja Marek Sarapuu (Honda Civic Type-R), kellele on see esimeseks asfaldiralliks.

Kurzeme ralli, mis tähistab oma 45. toimumiskorda, sihib tänavu Baltimaade suurima mootorispordisündmuse tiitlit.  95 osaleja hulgast leiab kuus eesti ekipaaži. Ralli üldvõitu asuvad püüdma Georg Gross ja Raigo Mõlder (Ford Focus WRC).

Suures N-rühmas on Kurzeme ralli stardis Priit Saluri – Indrek Lepp (Subaru Impreza), Aigar Pärs – Simo Koskinen (Subaru Impreza) ja Raul Jeets – Andrus Toom (Mitsubishi Lancer EVO 9). Kaheveolistes on eestlased esindatud kahe ekipaaziga, Roland Murakas ja Kalle Adler ning Sander Pärn ja Ken Järveoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles