Eesti-Läti ühisliigas valiti detsembrikuu parimaks Hindrek Pulk

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Pulk.
Hindrek Pulk. Foto: Ants Liigus

Meeste Eesti-Läti võrkpalli ühisliiga detsembrikuu parimaks mängijaks valiti Hindrek Pulk, kes hõivas kõrge koha nii efektiivsuse kui blokipunktide arvestuses ning aitas Pärnu Võrkpalliklubil võita aastase vaheaja järel Eesti karikavõistlustel esikoha. Läti meeskondade hulgast nimetati parimaks Gatis Augustans.  

Pärnu Võrkpalliklubi võitis Pulga abiga detsembris mõlemad toimunud Schenker Liiga vastasseisud, kui kolm võidupunkti nopiti nii kohtumises Bigbank Tartuga kui Rakvere Võrkpalliklubiga. Pulk kogus nendes kohtumistes kokku 33 punkti, mis andis paremusjärjestuses viienda koha. Edukaimana tõi Daniel Maciel 51 silma. Kasutegurit +19 näidanud detsembrikuu parim mängija hõivas nimetatud näitajaga kolmanda koha, vahendas volley.ee.

33-st punktist 7 sulustamise abil teeninud Pulk saavutas blokeerijate pingereas kolmanda koha. Samuti oli igati korralik eestlase rünnakuefektiivsus (43%).

Eesti karikavõistluste esikohamängus TTÜ vastu panustas Pulk kuurortlinna esinduse võitu 19 punkti.

Ozolnieki Poliursi diagonaalründaja Gatis Augustans kogus kahes Schenker Liiga voorus 31 punkti (6. koht), näidates kasutegurit +15 (7.). Läti karikavõistluste finaalis ei suutnud Augustans Ozolnieki võistkonda siiski võiduni tüürida, kui 0:3 kaotusmängus RTU/Robežsardzele kogus lätlane 8 punkti. 

Oktoobris valiti parimateks Selver Tallinna diagonaalründaja Lincoln Williams ja Ozolnieki Poliursi temporündaja Raimonds Vilmanis. Novembris olid parimad Tamar Nassar ja Janis Vavers.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles