Bengalsit tabas õhtuse tähtsa mängu eel oluline tagasilöök

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A.J. Green (nr 18) põrkas 28. detsembril toimunud kohtumises kokku Pittsburgh Steelersi mängija Mike Mitchelliga ja sai peapõrutuse.
A.J. Green (nr 18) põrkas 28. detsembril toimunud kohtumises kokku Pittsburgh Steelersi mängija Mike Mitchelliga ja sai peapõrutuse. Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengalsi lootused sel hooajal NFLi play-off'i avaringist edasi jõuda said tõsise tagasilöögi, kui selgus, et meeskonna staarpüüdja A. J. Green peab tänase kohtumise Indianapolis Coltsiga vahele jätma, vahendab ESPN.

Green, kes sai eelmisel pühapäeval põhihooaja viimases mängus Pittsburg Steelersiga peapõrutuse, on viiibinud terve nädala jooksul arstide teravdatud tähelepanu all, nagu nõuavad NFLi reeglid. Laupäeval käis Green sõltumatu neuroloogi juures ning ehkki Benglas pole Greeni eemalejäämisele veel ametlikku kommentaari andnud, ei läbinud mees ilmselt arstlikku kontrolli. Tema puudumisel peab Bengals nüüd tõenäoliselt usaldama noort Jeremy Hilli ning mängima rohkem läbimurretele.

Põhihooajal jäi Greeni arvele kaks mängu, kus ta püüdis vähemalt kümme söötu. Kokku püüdis ta69 söötu kogusummas 1041 jardi ja jooksis kuus touchdowni. Green on üks kolmest mängijast, kes on alates 2011. aastast püüdnud igal hooajal vähemalt 1000 jardi jagu sööte.

Bengalsi ja Coltsi mäng algab täna õhtul Eesti aja järgi kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles