NBA: Rockets põrmustas Heati, tiitlikaitsja pidurdas Wizardsi hoogu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Harden (vasakul) ja Rockets panid Miami Heati ja Dwyane Wade'i paika.
James Harden (vasakul) ja Rockets panid Miami Heati ja Dwyane Wade'i paika. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai Houston Rockets tänu James Hardeni 28 ja Dwight Howardi 23 punktile suure 115:79 võidu Miami Heati üle.

Howard võttis lisaks ka 13 lauapalli, leedulane Donatas Motiejunas toetas võitjaid 12 punktiga. Kolmandal veerandajal lasi Rockets Miamil visata vaid 11 punkti ja viskas ise 33, neist 19 tõi Howard. Neljanda järjestikuse kaotuse saanud Heati poolel tõid nii Dwyane Wade kui ka Chris Bosh 15 punkti. Heat on idakonverentsis viimasel play-off'i viival kohal, edestades vaid ühe võiduga Indiana Pacersit.

Kolmanda järjestikuse kaotuse sai Washington Wizards, jäädes võõrsil 92:101 alla tiitlikaitsjale San Antonio Spursile. Kodumeeskond on Wizardsile olnud juba aastaid ületamatu vastane, sest Spurs on koos seekordse kohtumisega võitnud viimased 17 omavahelist mängu. Ilma vigastatud Tony Parkeri ja Kawhi Leonardita mänginud Spursi ei saanud soovitud moel aidata ka traumade käes vaevlevad Tim Duncan ja Manu Ginobili, kes tabasid mõlemad väljakult kaheksast viskest vaid kaks ning kogusid vastavalt neli ja viis punkti.

Spursi resultatiivseimaks kerkis hoopis 19 punkti visanud Cory Joseph, jäädes vaid ühe punkti kaugusele oma senise karjääri punktirekordist. Tiago Splitter lisas 16, Patty Mills 15 ja Boris Diaw 14 punkti. Avapoolajal 60-protsendilise täpsusega tabanud Wizards suutis viimase viie ja poole minutiga visata kõigest neli punkti. Resultatiivseimad olid võrdselt 15 punktiga Bradley Beal ja John Wall.

Kõik tulemused:

Orlando Magic - Charlotte Hornets 90:98

Chicago Bulls - Boston Celtics 109:104 la

Houston Rockets - Miami Heat 115:79

Minnesota Timberwolves - Utah Jazz 89:101

San Antonio Spurs - Washington Wizards 101:92

Denver Nuggets - Memphis Grizzlies 114:85

Portland Trail Blazers - Atlanta Hawks 107:115

Los Angeles Clippers - Philadelphia 76ers 127:91

Vaata tabeliseisu SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles