Mercedese tiimijuht: Ferrarit ei tohi mitte kunagi maha kanda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 võistkonna juht Toto Wolff märkis Itaalia ajalehele Gazzetta dello Sport, et suhtub juttudesse, nagu poleks Ferrari uuel hooajal võimeline tiitli eest võitlema, väga ettevaatlikult.

«Sebastian (Vettel - toim) toob nende meeskonda neli MM-tiitlit, innukuse ja kogemused. See motiveerib kahtlemata ka Ferrari võistkonna töötajaid. Neid ei tohi mitte kunagi maha kanda. Ferrari on püha ja nende jaoks on tähtis, et nad jälle võimalikult kiiresti võitma hakkaksid,» sõnas Wolff. «Olen päris kindel, et varsti sõidavad nad jälle esikohtade peale. Ehk isegi juba 2015. aastal.»

Samamoodi suhtub Wolff ka McLareni võistkonda siirdunud Fernando Alonsosse. «Temagi on alati ohtlik – peamiselt seetõttu, et kui talle anda auto, mis on võimeline sõitma välja kuuenda koha, suudab Fernando viia selle kolmandale positsioonile,­» lausus Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles