Video: rängalt kukkunud suusatamise olümpiavõitja viidi haiglasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudia Nystad.
Claudia Nystad. Foto: SCANPIX

Oberstdorfis toimunud murdmaasuusatamise mitmepäevasõidu Tour de Ski teisel etapil kukkus naiste konkurentrsis rängalt sakslannast olümpiavõitja Claudia Nystad. Peavigastusi saanud Nystad toimetati kiiresti haiglasse ja tema jaoks on tänavune tuur läbi.

36-aastane sakslanna kukkus valusalt laskumisel ning ta vigastas jäisel rajal kukkudes pead. Nystad toimetati rajalt kiiresti mootorsaaniga minema ning viidi seejärel koheselt ka haiglasse.

Sakslanna abikaasa Trond Nystad ütles NRK-le, et tegemist on arvatavasti peapõrutusega ning midagi väga tõsist arvatavasti ei juhtunud.

Nystad krooniti olümpiavõitjaks 2002. aasta Salt Lake City mängudel naiste 4x5 km teatesõidus ning 2010. aasta Vancouveri talimängudel sprinditeates. Lisaks on tal ette näidata kolm OM-hõbedat ja üks OM-pronks.

2003. aastal võitis ta Val di Fiemme MMil naiste 4x5 km teatesõidus kuldmedali. Lisaks on ta MMidelt võitnud neli hõbemedalit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles