Soome karika võitnud Ennok kogus finaalis 16 punkti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: volley.ee

Võrkpallur Anu Ennok krooniti eile Salo LP Viesti naiskonna ridades Soome karikavõitjaks, kui finaalis alistati tulemusega 3:1 Hämeenlinna PK. Kohtumise avageimi Salo naiskond kaotas, kuid järgnevates oli nende ülekaal kodusaalis mänginud vastaste ees mäekõrgune.

Kokku oli see Salo naiskonnale juba kaheksas karikavõit, kuid teist hooaega selles klubis pallivale Ennokile esimene - mullu jäi naiskonna hiilgavat hooaega tumestama justnimelt üks õnnetu seik, kui karikafinaalis jäädi üllatuslikult 0:3 alla LP Kangasalale, vahendab volley.ee.

Ennok oli finaalmängus 16 punktiga oma naiskonna paremuselt teine skooritegija. «Enda poolt tegelikult suht jama mäng, eriti rünnakul. Aga vastuvõtul ja kaitses sain hästi hakkama,» kirjeldas Ennok oma sooritust.

«Esimese geimi saime tappa, põhjuseks oma vead ja nõrk serv,» rääkis Ennok mängu alguse kohta. «Alates teisest hakkas mäng rohkem toimima ja lõpuks võitsime kindlalt. Saime täna vaid kolm blokki, seda on ikka maru vähe.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles