Paistes põlvega Sirelpuu Dinamo vastu ei mängi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Sirelpuu.
Janis Sirelpuu. Foto: CEV

Eesti võrkpallikoondis peab täna ja homme Pärnus toimuvates sõprusmängudes Venemaa superliiga klubi Kaliningradi Dinamoga läbi ajama Janis Sirelpuuta.

Kogenud temporündajal paistetas nädala alguses põlv üles – ihuliige valu ei tee – ja ta naaseb pärast arstide juures käimist meeskonda esmaspäeval.

«Tahan näha stabiilset mängu, et vastane ei saaks üle kolme punkti järjest. Mehed on füüsiliselt heas vormis,» lausus koondise peatreener Avo Keel, kes saadab põhikoosseisus väljakule järgmised mängijad: Kert Toobal, Oliver Venno, Keith Pupart, Martti Rosenblatt, Ardo Kreek, Raimo Pajusalu ja libero Asko Esna.

Postimees teeb kell 18 algavast kohtumisest ka otseülekande. Homme on meeskonnad Pärnu spordihallis vastamisi kell 10.30 ja uksed on ka siis huvilistele avatud.

Eelmisel hooajal idanaabrite meistrivõistlustel 10. koha saanud Dinamo värbas uueks sidemängijaks kauaaegse USA koondislase, Albaaniast pärit Donald Suxho (34 a, 196 cm). Mullu pallis Suxho Itaalia kõrgliigas Taranto Prismas.

Diagonaalründajaks tuli kodumaa klubis Kairo Al Ahly pallinud Egiptuse koondislane Ahmed Salah (26 a, 197 cm).

Eesti koondis valmistub EM-valikturniiri otsustavateks mängudeks Hollandiga. Avakohtumine peetakse 4. septembril Pärnus, teist korda ollakse vastamisi 12. septembril Rotterdamis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles