Mourinho tegi midagi ootamatut ja vabandas oma sõnade pärast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho tegi midagi sellist, mida ta väga sageli ei tee – vabandas oma mängujärgsete väljaütlemiste pärast.

Tihtipeale kohtunike aadressil sõna võttev Mourinho tunnistas, et eksis, kui võttis pühapäeval pärast Watfordi vastu 3:0 võidetud karikamängu taas üles jutu, nagu oleks kohtunikel Chelsea vastu vilistades mingi salaplaan. Kevin Friend jättis tolles mängus Chelseale andmata penalti, kui kaitsja Craig Cathcart peatas Diego Costa löögi käega, ent selgitas pärast oma otsust.

Nimelt sai jätkuolukorrast palli Loic Remy, kes saatis selle väravasse ja tegi seisuks 2:0. Friendi kinnitusel oleks ta kindlasti penalti määranud, kui väravat poleks sündinud, kuid antud juhul lasi ta Chelseal «edu mängida».

«Tahan vabandada oma kommentaaride eest, mille mõnes teleintervjuus andsin. Tegemist oli väga hea kohtunikutööga. Ma küll kurtsin, aga Kevin vilistas tegelikult selles olukorras väga hästi,» sõnas Mourinho BBCle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles