Fotod: Poola suusahüppetähe auto põles Dakari rallil maani maha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Malysz ja Rafal Marton 2015. aasta Dakari ralli stardis.
Adam Malysz ja Rafal Marton 2015. aasta Dakari ralli stardis. Foto: SCANPIX

Poola suusahüppetäht, olümpiamängudelt neli medalit võitnud Adam Malysz osales tänavu juba neljandat korda Dakari rallil, ent seekordne võistlus sai tema jaoks kiire ja kurva lõpu.

Dakari rallil seni üldarvestuses kolm korda lõpetanud ning 37., 15. ja 13. koha saanud 37-aastane Malysz sattus avariisse eile kogu ralli pikima katse lõpuosas. Malysz ja tema kaardilugeja Rafal Marton olid just läbinud eelviimase ajakontrollpunkti, olles 21. kohal. Pisut pärast kontrollpunkti ja vaid 35 km enne katse finišit tegi Malysz aga avarii ja seda nii õnnetult, et tema spetsiaalselt Dakari jaoks ehitatud SMP Buggy süttis põlema ning põles maani maha.

Malysz ja Marton pääsesid küll autost ilma vigastusteta välja, kuid tulekahju oli nii kiire ja intensiivne, et meestel ei õnnestunud Poola ajakirjanduse teatel autost mitte midagi kaasa haarata, isegi mitte oma passe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles