Teniste vahetas Santose dressi Tammeka oma vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Teniste Maag Tammeka särgis.
Timo Teniste Maag Tammeka särgis. Foto: Margus Ansu

Möödunud hooajal Tartu Santosega Esiliiga B-s eduka hooaja teinud ja samas noortetreenerina töötanud Timo Teniste on uuest aastast linnarivaali Tartu Tammeka palgal.

2014. aastal Santose keskväljal karikafinaali jõudnud ja paralleelselt noortetreenerina tegutsenud Teniste alustab uuest aastast tööd Tartu Tammeka 2001. aastal ja kahe 2005. aastal sündinute grupi juhendajana, vahetades Santose punavalged värvid Tammeka sinivalgete vastu.

«Läbirääkimiste käigus andis Timo mõista, et pigem ei mängi uuel aastal kusagil, vaid keskendub treeneri- ja kohtunikutööle,» selgitas Tammeka tegevjuht Kalle Paas Soccernet.ee-le. «Me ei saa teda samas takistada, kui ta peaks vastupidi otsustama ehk palliplatsile siiski minema. Mängijapakkumist me Timole ei teinud, kuna meil läks vaja suure töömahuga tarka ja kogenud treenerit ning mitme olulise töö ühildamine on alati pingeline.»

Koos Tammekaga 2004. aastal kõrgliigapileti lunastanud Teniste esindas sinivalgeid värve viimati 2010. aastal, misjärel profijalgpalliga lõpparve tegi ja madalamates liigades mänginud Tartu Quattromedi särgi selga tõmbas. Quattromedist kasvas välja Santose esindusmeeskond. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles