Manchester City ostab 30 miljoni naela eest veel ühe ründaja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wilfried Bonyst (paremal) ja Manchester City kaitsjast Martin Demichelisest saavad peagi meeskonnakaaslased.
Wilfried Bonyst (paremal) ja Manchester City kaitsjast Martin Demichelisest saavad peagi meeskonnakaaslased. Foto: SCANPIX

Sky Sportsi teatel on Inglismaa valitsev jalgpallimeister Manchester City ja Swansea City jõudnud kokkuleppele ründaja Wilfried Bony ülemineku osas.

Manchesteri klubi maksab Swanseal Elevandiluuranniku ründaja eest 30 miljonit naela. Sky andmetel peaks 26-aastane ründaja läbima arstliku kontrolli täna ning sõlmima ka isikliku lepingu, et lennata seejärel Aafrika Rahvuste Karikaturniirile, mis algab 17. jaanuaril Ekvatoriaal-Guineas.

Bony lõi eelmisel hooajal kõikides sarjades 48 mänguga Swansea eest 25 väravat ning on tänavu jala valgeks saanud juba 9 korral, hoides sellega liiga parimate väravaküttide tabelis viiendat kohta. 2008. aastal Praha Spartas Euroopa-karjääri alustanud Bony lõi seal 50 mänguga 27 väravat ja kolis seejärel Hollandisse, kus lõi Vitesse Arnhemi särgis 69 mänguga 51 väravat. Swansea maksis 2013. aastal Bony eest hollandlastele 12 miljonit naela.

City ridadesse kuuluvad juba praegu ründajatest Sergio Agüero, Edin Džeko ja Stevan Jovetic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles