Madridi Real on konkurentide eest napsamas järjekordset staari

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Ødegaard.
Martin Ødegaard. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi on Norra väljaande VG väitel see meeskond, kes on suutnud enda ridadesse meelitada noore Norra imelapse Martin Ødegaardi.

Detsembri keskel alles 16-aastaseks saanud Ødegaard on viimastel kuudel saanud rohkelt ringi reisida, sest teda on enda juurde testimisele kutsunud paljude Euroopa riikide tippklubid: noorest norralasest on teiste hulgas huvitatud näiteks Müncheni Bayern, Barcelona, Chelsea, Liverpool ja Amsterdami Ajax.

Norra väljaande VG väitel on Ødegaard aga koos oma isa Hans Erikuga otsustanud, et noormehe karjäär jätkub Madridi Realis. Ajalehe väitel on noormehe isa külastanud Madridi viimase kuue kuu jooksul koguni kolm korda, Norra jalgpalli imelaps on Madridis väidetavalt kaks korda käinud.

Väidetavalt on Real soetamas Ødegaardi juba jaanuarikuise üleminekuakna jooksul, ent on veel lahtine, kas noormees kohe ka Madridi kolib - kuulujuttude järgi on õhus võimalus, et Ødegaardist saab Reali mängija, kuid ta antakse pooleks aastaks Norrasse laenule, et saaks kooliaasta lõpuni kodumaal ära käia. VG väitel on tehing Ødegaardi ja Reali vahel nii kindel, et Madridi meeskond on juba tellinud ka imelapse nimelised võistlussärgid, mis kannavad numbrit 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles