Klavanit mainiti kuulsa jalgpalliajakirja parimate mängijate valimisel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi mängijad väravat tähistamas. Ragnar Klavan (vasakul).
FC Augsburgi mängijad väravat tähistamas. Ragnar Klavan (vasakul). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ja Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan leidis mainimist ajakirja Kicker parimate mängijate valikul.

Mängijaid vaid Bundesliga sügisringis näidatu põhjal hinnanud mainekas Kicker leidis väravavahtidest ja kaitsjatest rääkivas osas, et maailmatasemele kuulub Saksamaalt vaid kaks meest: Müncheni Bayerni väravavaht Manuel Neuer ning keskkaitsja Jerome Boateng, vahendas Soccernet.ee.

Järgnesid rahvusvaheline klass, kuhu mahtus kolm väravavahti, kolm keskkaitsjat ja kolm äärekaitsjat ning Bundesliga-klass, kuhu mahtus viis puurilukki ning seitse kesk- ja äärekaitsjat.

Napilt väljajäänud keskkaitsjate hulgas mainiti ära ka Ragnar Klavan, kellega koos mahtusid teiste seas nimekirja ka Bayerni mehed Dante ja Mehdi Benatia, kellest viimane Müncheni hiiule eelmisel suvel 26 miljonit eurot maksma läks.

Edukat hooaega tegeva Augsburgi ridades sai kõrgeima nimetuse äärekaitsja Paul Verhaegh, kes mahtus Bundesliga-klassi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles