Rehemaa viidi Tour de Ski’l rajalt otse haiglasse

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa.
Aivar Rehemaa. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Murdmaasuusatamise mitmepäevasõidu Tour de Ski viiendal etapil Toblachis 25 km viitsstardiga sõidus kukkus Aivar Rehemaa talle ette keeranud šveitslase tõttu. Eestlane tegi põlvele viga ning toimetati haiglasse.

«Kui umbes 3 km oli sõidetud, siis keeras Šveitsi poiss mulle konkreetselt ette, lendasin üle tema ning maandusin plakatites. Proovisin jätkata, kuid põlv oli valus. Kohale kutsuti kiirabi ning toimetati mind kohalikku haiglasse,» rääkis Rehemaa.

Rehemaa põlvest tehti röntgenpildid, luumurdu õnneks ei tuvastatud. «Põlv on vedelikku täis ja kõvasti paistes. Arst soovitas magnetuuringu teha, et näha, kas sidemed jäid terveks. Kahtlustatakse tugevat põrutust,» lisas ta.

Järgmised kolm päeva ei tohi Rehemaa eriti palju liikuda. «Teine jalg sai šveitslase suusakepi teravikuga pihta. Säär oli eest verine, paistes seegi jalg, aga ei midagi hullu.»

Rehemaa üritab nüüd lennupiletid ära vahetada ning ennast koju ravima tulla. Rehemaa oli toimunust üsna pettunud, kuna head vormi polnud ning nüüd veel põlveprobleemid takka. «Kunagi võiks õnn näoga minu poole pöörduda! Äkki oli vigastus isegi hea ning saan end korralikult välja puhata,» sõnas suusamees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles