Surivoodil antud lubadus hoiab Messit FC Barcelonas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Hollandlasest treener Henk ten Cate rääkis ajalehele de Telegraaf, et Lionel Messi on siiani FC Barcelona ridades vaid seetõttu, et ta lubas meeskonna endise juhendaja Tito Vilanova surivoodil tiimist mitte lahkuda.

Ten Cate oli FC Barcelona abitreeneriks Frank Rijkaardi juhendamise ajal ning hollandlane oli tiimi juures ka 2004. aastal, kui Messi tegi Kataloonia suurklubi eest debüüdi.

Ten Cate’i sõnul oli Messi väga lähedane Barcelona endise treeneri Vilanovaga ning argentiinlane oli lubanud aprillis vähki surnud juhendajale, et ta ei lahku Barcelonast.

«Messi on siiani Barcelonas vaid seetõttu, et ta lubas seda Tito Vilanova surivoodil,» avaldas ten Cate Hollandi ajalehele de Telegraaf ning lisas, et Messi on klubis rahulolematu olnud juba kaks aastat.

Samas usub hollandlane, et praeguses seisuks tuleks Messi lahkumine kasuks mõlemale osapoolele. «Üleminek oleks kõikide osapoolte huvides. Lionel on Barcelonas olnud juba pikalt ja ta vajab uut väljakutset. Ta on endiselt väärt palju raha, kuid aastatega tema väärtus aina väheneb,» lisas ten Cate.

Messi jäi väidetavate kõhuprobleemide tõttu kõrvale Barcelona esmaspäevasest treeningust, kuid Hispaania meedia teadetel on argentiinlase ja meeskonna peatreeneri Luis Enrique läbisaamine ülimalt halb. Viimastel päevadel on Messit kõige enam seostatud Londoni Chelseaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles