Korjus ja Asmer alustavad Dubais healt stardikohalt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GTRussiani meeskonna Mercedes SLS AMG GT3.
GTRussiani meeskonna Mercedes SLS AMG GT3. Foto: vKontakte / GT Russian Team

Kevin Korjus ja Marko Asmer osalevad sel nädalal Dubais sportautode 24 tunni kestvussõidul. GTRussiani võistkonna Mercedes SLS AMG GT3ga kihutavate eestlaste kõrval kuuluvad tiimi veel Araabia Ühendemiraatide sõitja Karim Al Azhari ja venelane Aleksei Vassiljev, tänases kvalifikatsioonis saadi üheksas stardikoht.

Parima tulemuse sai kirja Fach Auto Tech 2 tiim, kes kihutavad Porsche 997 GT3 Rga. Kvalifikatsiooni võitjate ajaks märgiti 1.57,562. Korjuse ja Asmeri tiim kaotas parimatele 1,724 sekundiga.

Teise aja sõitis välja Black Falcon 2 tiim (Mercedes SLS AMG GT3), kes kaotas parimale 0,302 sekundiga. Kolmas olid Stadler Motorsport (Porsche 997 GT3 R) kaotusega 0,534 sekundit. Kokku sai täna aja kirja koguni 91 tiimi.

Võistlussõidule antakse Dubais start reedel Eesti aja järgi kell 12.

Korjuse jaoks oli mõnes mõttes tegu tundmatus kohas vette hüppamisega, sest ta pole konkreetset autot testinud ega üldse varem Mercedes SLSiga sõitnud. «Ilmselt käitub auto McLareniga võrreldes hoopis teistmoodi. Ma polegi varem mitte ühegi teise sportautoga peale McLareni sõitnud, nii et eks näis, mis saab. Seda, kui erinevad need autod on, oskan öelda alles hiljem,» vahendas Korjus enne võistlust kodulehel oma mõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles