Tolmoff kaotas põnevas finaalis venelannale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Liis Treimann

Tallinnas toimunud sulgpalli Euroopa karikaetapil (Yonex Estonian International) kaotas Kati Tolmoff naiste üksikmängu finaalis 21:23, 21:13, 18:21 Olga Golovanovale Venemaalt. 

Raul Must pidi aga poolfinaalis vastu võtma napi kaotuse. Soomlane Anton Kaisti oli eestlasest parem tulemusega 9:21, 21:16, 21:17. Musta hinnangul ei pidanud tal närv mängu lõpus vastu: «Mängu lõpp oli tasavägine ja selles olukorras jäi mul täna kindlusest ja stabiilsusest puudu.» Finaalis alistas Kaist inglase Toby Penty 21-16, 21-16.

Meeste paarismängus tulid võitjaks ka kaks aastat tagasi samal turniiril tiitli võitnud Laurent Constantin ja Matthieu Lo Ying Ping Prantsusmaalt. Prantsuse paar oli üle soomlastest Mika Köngasest ja Jespser von Hertzenist.

Naiste paarismängus läks võit Venemaa paarile Olga Morozova – Viktoria Dergunova, kes alistasid taanlannad Amanda Madseni ja Isabella Nielseni 21-17, 21-12.

Segapaarismängus kuulus võist Taani paarile Amanda Madsen – Kasper Antonsen, kes võitsid sakslasi Eva Janssensit ja Max Weisskircheni 21-17, 21-16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles