Kreegi koduklubi jõudis karikavõistlustel poolfinaali, Puparti meeskond langes konkurentsist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Robin Ristmäe

Ardo Kreek ja Pariisi Volley alistasid teisipäeva õhtul peetud prantsuse võrkpalli karikavõistluste veerandfinaalis tulemusega 3:0 Poitiers' meeskonna ja pääsesid seega poolfinaali. Keith Puparti klubi Arago de Sete langes aga edasisest konkurentsist, kui kolmapäeval kaotati 0:3 tugevale Tours VB-le.

Kreegi koduklubi kinkis vastastele geimides vastavalt 22, 22 ja 21 punkti, Puparti meeskond kogus omakorda kaotusmängu geimides 21, 25 ja 22 punkti.

Kreegi sõnul mängiti avageim punkt-punktis, kuid edaspidi juhiti pidevalt ja mäng kulges rahulikus rütmis. «Mingi supermäng see ei olnud meie poolt, aga suutsime piisavalt pingutada, et 3:0 ära võtta,» sõnas Kreek volley.ee-le.

Pariisi vastaseks poolfinaalis on Beauvais, Tours läheb kokku Toulouse'iga. Naiste Prantsusmaa karikavõistlustel on poolfinaali pääsu kindlustanud suurfavoriit Cannes, Nantes, Mulhouse ja Le Cannet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles