Asi ametlik: Sokk liitus Moskva Dinamoga

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Timmu Sokk
Sten-Timmu Sokk Foto: Meelis Meilbaum

Moskva Dinamo korvpalliklubi kodulehekülg teatas lõpuks ometi Eesti koondise mängujuhi Sten-Timmu Soku palkamisest.

Sokk alustas hooaega Rakvere Tarvas, kuid viimased paar nädalat on teda seostatud Moskva klubiga. Esimest korda käis ta Dinamoga tutvumas pärast jõulupühi. Aastavahetuseks tuli ka koju, kuid alanud aasta esimestel päevadel sõitis ta uue koduklubi juurde tagasi. Seni teadmata põhjustel venis lepingu vormistamine tänase päevani.

«Mul on väga hea meel, saada osaks Dinamost – legendaarsest, tituleeritud ja ambitsioonikast klubist,» vahendas klubi pressiteenistus Soku sõnu. «Ootan kannatamatult võimalust, astuda väljakule Dinamo mängijana. Loodetavasti saan juba 17. jaanuaril peetavas järgmises kohtumises oma uut koduklubi aidata.»

Sokk lisas, et püüab võimalikult kiiresti ja valutult sulanduda uude kollektiivi ning õppida selgeks kõik meeskonna liikumised ja mänguskeemid. «Minu peamine eesmärk on tuua meeskonnala kasu ja näidata head mängu igas kohtumises,» lausus ta.

«Sokk on kogenud ja tehniline mängija. Tal on väga hea korvpallialane haridus ja tegemist on eelkõige meeskondliku mängijaga. Loodame, et tema kogemused ja meisterlikkus aitavad meie meeskonda,» vahendas klubi kodulehekülg Dinamo spordidirektori Sergei Skorotškini sõnu. Sokk on Dinamos praegu ainus leegionär.

Moskva Dinamo asub Venemaa Superliigas 8 võidu ja 6 kaotusega 5. kohal. Eile kaotasid nad Permis liiga liidrikohta hoidvale Parmale 64:66.

Moskva Dinamo on Sokkude korvpalliperekonna jaoks tuttav paik. Kaheksakümnendate keskel mängis samas klubis ka Sten-Timmu isa Tiit Sokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles