Kati Tolmoff: koos lastega tagasi tippu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff Kalevi Spordihallis toimuval turniiril koos poja Sami ja tütar Rubyga.
Kati Tolmoff Kalevi Spordihallis toimuval turniiril koos poja Sami ja tütar Rubyga. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tallinnas Kalevi spordihallis toimuval sulgpalli Euroopa karikaetapil Yonex Estonian International soovivad poodiumi kõrgeimale astmele tõusta kodused esinumbrid Raul Must ja Kati Tolmoff. Mõlemad said eile kaks kindlat võitu, jõudsid veerandfinaali ja liiguvad eesmärgi poole ehk esikoha kursil. Tolmoffi puhul võib kõnelda edukast tagasitulekust tippsporti — 2009. aastal lõppenud karjäär on praeguseks kahe lapse kõrvalt hea hoo sisse saanud, maailma edetabelis asub eestlanna juba 95. kohal. 

«Nüüd on olümpia eesmärgiks silme ees ja siiani on see come-back ka väga hästi läinud, mis annab innustust,» räägib Taanis elav ja treeniv Tolmoff. Nelja-aastane tütar Ruby ja kahene poeg Sami on Tolmoffil ka Tallinna turniiril kaasas ja vaatavad ema mängu tribüünilt. Tema jaoks on võistlustel käimine omamoodi puhkus, aeg iseendale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles