Kati Tolmoff ja Raul Must jõudsid Tallinnas veerandfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Liis Treimann

Sulgpalli Euroopa karikaetapilk Kalevi spordihallis mängisid nii Kati Tolmoff kui Raul Must end veerandfinaali.

Must võitis mõlemad esimese ringi vastased kindla ülekaaluga. Pääsu eest veerandfinaali alistas Must Anthony Dumartheray Šveitsist 21:6, 21:14. Musta sõnul on ta õnnelik, et pääses kaheksa parema hulka, kuna ühtki vastast ei saa alahinnata ka siis, kui nende edetabelikoht on nõrgem. «Olen rahul, et tänane energiakulu ei olnud liiga suur ja saan homme värskena mängima minna. Kodus võistlemine on alati natuke keeruline, sest publiku ja enda ootused on kõrged,» lisas Must. Veerandfinaalis on Musta vastane inglane Rhys Walker.

Ka Kati Tolmoff alistas mõlemad vastased kahes geimis. Teise ringi mängus osutas esimeses geimis visa vastupanu soomlanna Sonja Pekkola, kuid kogu mäng kuulus siiski Tolmoffile 21:19, 21:9. Tolmoff kohtub järgmisena Laura Sarosiga Ungarist.

Teised eestlannad esimesest ringist edasi ei pääsenud. Kristin Kuuba kaotas tasavägises ja võitluslikus mängus Vladislava Lesnayale Ukrainast 21:14, 17:21, 20:22. Karoliine Hõim jäi samuti kolmes geimis alla sakslanna Yvonne Li-le 21:17, 17:21, 12:21.

Laupäeval algusega kell 10.00 peetakse veerandfinaalid ja kell 16.00 poolifinaalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles