Aasta kossutegijaks valiti Valmo Kriisa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanameister Valmo Kriisa küündib auti lendava pallini ja päästab selle oma meeskonnale.
Vanameister Valmo Kriisa küündib auti lendava pallini ja päästab selle oma meeskonnale. Foto: Kristjan Teedema

Eesti Korvpallisõprade Selts (EKSS) valis 2014. aasta kossutegijaks Tartu Ülikool/Rocki meeskonna tagamängija Valmo Kriisa. EKSSi liikmed valivad kord aastas kossutegijaks persooni või organisatsiooni, kes on aasta jooksul oma tegudega Eesti korvpalli tegemistes silma paistnud.

Kossutegija valiti välja pea kümne kandidaadi seast, lisaks Kriisale said märkimisväärselt hääli ka Tallinna Televisioon ja Delfi TV ning Eesti Korvpalliliit, kes kauples kõikide poolehoidjate rõõmuks Eesti koondise mängima EMi alagruppi Lätti.

«Valmo Kriisa on hetkel rahva lemmikspordialal tõenäoliselt suurim eeskuju. Vaatamata keerulistele lepingulistele suhetele klubiga on tema mängus endiselt näha pühendumust ja kirge, nii noored kui ka vanad peaksid tema ees mütsi kergitama,» lausus konkursi eestvedaja Lauri Tarlap.

MTÜ Eesti Korvpallisõprade Selts asutati 2002. aastal ja ühendab korvpallist lugupidavaid inimesi. EKSS on võtnud oma peamiseks ülesandeks Eesti rahvuskoondise toetamise nii kodu- kui ka välismängudel. EKSS toetab rohkearvuliselt ka meeste rahvuskoondist tänavu Riias EMi alagrupimängudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles