Tolmoff ja Must pääsesid Tallinna turniiril poolfinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff Euroopa karikaetapil Yonex Estonian International.
Kati Tolmoff Euroopa karikaetapil Yonex Estonian International. Foto: Liis Treimann

Tallinnas peetaval sulgpalli Euroopa karikaetapil Yonex Estonian International jõudsid nii Kati Tolmoff kui ka Raul Must poolfinaali.

Kolmanda asetusega Tolmoff kaotas ungarlannale Laura Sarosile küll avageimi, ent võitis siis teise ja pani kolmandas oma paremuse juba ülikindlalt maksma, võites lõpuks 19:21, 21:13, 21:5. Poolfinaalis on Tolmoffi vastaseks Maja Pavlinic Horvaatiast.

Teise asetusega Raul Must oli 21:16, 21:19 parem inglasest Rhys Walkerist. Poolfinaalis mängib Must soomlase Anton Kaistiga. Poolfinaalid algavad kell 16.00. Musta mäng on järjekorras teine ja Tolmoffi poolfinaal lõpetab viienda mänguna võistluspäeva. Finaalid toimuvad Kalevi Spordihallis pühapäeval algusega kell 10.00.

Eesti meespaar Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner andsid turniiril kolmandana paigutatud taanlastele Kasper Antonsenile ja Oliver Babicile tugeva lahingu, kuid pidid vastu võtma 13:21, 17:21 kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles