Video: Ojamaalt suurepärane kannasööt ja rumal punane kaart

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Dundee vastu
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Dundee vastu Foto: Motherwell, Facebook

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa ja Motherwelli käsi ei käi Šotimaa liigas endiselt kuigi hästi. Eile jäädi 1:4 alla Dundee FCle ning eestlane teenis esimese poolaja lõpu eel punase kaardi.

Kohtumine algas Motherwelli jaoks kohutavalt, kuna juba kaheksandaks minutiks jäädi 0:2 kaotusseisu. 18. minutil tegi külalismeeskond kauni rünnaku, mis lõppes John Suttuni väravaga. Väravasöödule tegi hea eeltöö Ojamaa, kelle suurepärane kannasööt vabastas meeskonnakaaslase, kes omakorda palli Sutoni jalale mängis. 33. minuti viis aga Gary Irvine Dunee 3:1 juhtima.

Minut enne poolaja lõppu teenis Ojamaa punase kaardi. Ründaja võitles vastasmängijaga, suutis anda söödu meeskonnakaaslasele, kuid lõi seejärel vastast küünarnukiga näopiirkonda. Kohtunikule ei jäänud olukord märkamata ning vilemees saatis pikalt mõtlemata eestlase väljakult minema.

Lõppskoori 4:1 tõi tabloole Mark O'Brieni omavärav.

Liigatabelis hoiab Motherwell 17 punktiga tagant poolt olmandat ehk kümnendat kohta. 21 senipeetud mängust on suudetud võita viis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles