Staarid tülis? Ronaldo ja fännid süüdistavad Bale’i isetsemises

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) polnud meeskonnakaaslase Gareth Bale'i tegutsemisega rahul
Cristiano Ronaldo (vasakul) polnud meeskonnakaaslase Gareth Bale'i tegutsemisega rahul Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi teenis eile kindla 3:0 võidu Espanyoli üle. Vaatamate heale mängule ei suutnud emotsioone tagasi hoida Cristiano Ronaldo, kes polnud rahul Gareth Bale’i käitumisega.

Kui kõik väravad olid juba löödud, pääses Bale Espanyoli väravavahiga silmitsi, kuid lükkas palli väravast mööda. Samal ajal jooksis tema kõrval Ronaldo, kes häälekalt söötu küsis, kuid seda ei saanud. See seik ajas Portugali staari endast välja ning temaga läksid kaasa ka Reali fännid, kes Bale'i suunas isetsemise süüdistusi loopima hakkasid.

Madridi suurklubi peatreener Carlo Ancelotti pidi meediale tekkinud olukorda selgitama. «Teistega arvestamine on oluline ning kui keegi on liiga isekas, siis me lahendame selle probleemi. Fännid ootavad tähtsatelt mängijatelt palju ning Bale on üks nendest.»

Ancelotti kinnitas, et vaatab antud situatsiooni video pealt üle ning vajadusel räägib mängijatega sellest. Bale sattus kriitika alla ka möödunud nädalal, kui ta ei söötnud sarnases olukorras Karim Benzemale. Siis oleks Bale’i sööt Reali kaotusest päästnud. «Valencia vastu arvasid kõik, et ta oleks võinud söötmisele mõelda,» ütles Ancelotti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles