Aasta sümboolses koosseisus domineerisid La Liga ja Bundesliga mängijad

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014. aasta MMi parim väravavaht Manuel Neuer (vasakul) ja parim mängija Lionel Messi valiti mõlemad aasta sümboolsesse koosseisu.
2014. aasta MMi parim väravavaht Manuel Neuer (vasakul) ja parim mängija Lionel Messi valiti mõlemad aasta sümboolsesse koosseisu. Foto: SCANPIX

FIFA avalikustas täna aasta sümboolse koosseisu, kus kõige rohkem oli taas Hispaania kõrgliiga mängijaid. La Liga meeste kõrval oli korralik esindatus ka Bundesligal.

Sümboolse koosseisu väravavahiks nimetati sakslane Manuel Neuer (Müncheni Bayern).

Kaitseliini moodustasid Philipp Lahm (Saksamaa, Müncheni Bayern), Thiago Silva (Brasiilia, PSG), David Luiz (Brasiilia, Londoni Chelsea/PSG), Sergio Ramos (Hispaania/Madridi Real).

Poolkaitsjatena nimetati sümboolsesse koosseisu Angel Di Maria (Argentina, Madridi Real/Manchester United), Toni Kroos (Saksamaa, Müncheni Bayern/Madridi Real), Andres Iniesta (Hispaania, FC Barcelona).

Ründaliini moodustavad aga Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona), Cristiano Ronaldo (Portugal, Madridi Real), Arjen Robben (Holland, Müncheni Bayern).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles