Klitško võimaluste ring jääb väiksemaks, duell oma jälitajaga on tõusmas päevakorda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shannon Briggs (seljaga) ja Vladimir Klitško.
Shannon Briggs (seljaga) ja Vladimir Klitško. Foto: SCANPIX

Poksimaailma valitseja Vladimir Klitško soovib oma järgmise matši pidada aprillis, kuid praeguseks ei ole tal veel vastast olemas ja võimalike vastaste ring on jäänud ainsa väiksemaks. Kõige rohkem on räägitud, et Klitško vastaseks saab ameeriklane Bryant Jennings, kuid need kõnelused on jäänud toppama.

Klitško järgmine matš toimub New Yorgis Brooklynis ja seega vajab ta ameeriklasest vastast. Kui Jenningsi ja Klitško matšist ei saa asja, siis ukrainlase järgmiseks võimaluseks on endine WBO maailmameister Shannon Briggs, kes on viimasel aastal kulutanud hulgaliselt aega Klitško jälitamisele ning tema tülitamisele, kirjutab FightSaga.

Loomulikult teeb Briggs nüüd tõsist tööd, et kohtuda ise Klitškoga. Briggsi sõnul õnnestuks tal kindlasti matši toimumispaik Barclays Center publikut täis tuua.

Lisaks Jenningsile ja Briggsile on Klitško võimalikuks vastaseks aprillikuuks jäänud veel vaid 46-aastane Antonio Tarver. Seega on Klitško valikute ring jäänud aprilliks üsna kitsaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles