Mart Meeru säilitas Dakari rallil koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Meeru.
Mart Meeru. Foto: Dakar Rally Team Estonia

Dakari maratonrallil sai Mart Meeru tänasel 538 km pikkusel katsel esialgsete andmete kohaselt 48. koha, katse võitnud portugallasele Helder Rodriguesile kaotas ta 2 tundi, 25 minutit ja 50 sekundit.

Rodriguesile järgnesid kaasmaalane Pedro Goncalves ja üldliider Marc Coma, ent Goncalves kahandas Coma üldedu tänase katse järel vaid viiele ja poolele minutile. Kolmandal kohal olev Pablo Quantanilla jääb liidrist maha juba peaaegu 27 minutiga. Ehkki kaua näitas Dakari ralli koduleht Meerule üldarvestuses 43. kohta, jätkab eestlane täpsustatud andmetel siiski 44. positsioonil.

Autode arvestuses võitis katse Nani Roma, teine oli üldliider Nasser Al-Attiyah ja kolmas venelane Vladimir Vassiljev. Kõik kolm kihutavad MINI-l. Üldarvestuses suurendas Al-Attiyah oma edu Giniel de Villiersi ees ligi kolmekordselt ja juhib rallit nüüd 24 minutiga. Ligi 40 minutiga kaotab talle Yazeed Al Rajhi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles