SK Tapa tõusis teise järjestikuse võiduga viiendale kohale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti käsipallimeistrivõistlustel sai SK Tapa teise võidu järjest, olles 12. vooru avakohtumises võõrsil 31:27 (17:14) üle Aruküla SK meeskonnast.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Mihkel Koppelmann ja Martin Adamson 7 ning Ailar Puhasmets ja Sander Annula 5 tabamusega. Kaotajatele tõi Andre Sild parimana 7 tabamust ning Mihkel Vaheri ja Siim-Oskar Oja arvele kanti 5 väravat.

Tapa peatreener Elmu Koppelmann: «Meie poolt metsik tahtmine ja kõva töö. Kiita tuleb kogu meeskonda, nii väljakumängijaid kui väravavahte. Suutsime vastasele oma mängu peale suruda ning võidu ära võtta. Praegu meil toimib meeskonnasisene keemia ja kaitse. Kuigi seekord viskasime 31 väravat, jääb meil paraku rünnak tihtilugu nõrgaks.»

Aruküla juhendaja Toivo Järv: «Saime kindla kaotuse. Alguses meil kaitse ei pidanud ja lasime nad eest ära. Meie põhimehed ei mänginud oma rolli välja, kuid ka Tapa on võrreldes hooaja algusega tublisti arenenud.»

Tabeliseis: 1. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 20 (11-st mängust), 2. Põlva Serviti 20 (11), 3. Viljandi HC 18 (11), 4. HC Viimsi/Tööriistamarket 14 (11), 5. SK Tapa 6 (12), 6. Valga Käval 5 (11), 7. Aruküla SK 4 (12), 8. Audentes 3 (11) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles