Ennok ja Salo kaotasid Meistrite liigas Moskva Dinamole

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eile õhtul peetud Euroopa tugevaima võrkpalli klubisarja Meistrite liiga C-alagrupi neljanda vooru mängus kaotas Anu Ennoki koduklubi Salo LP Viesti (Soome) võõrsil 1:3 Moskva Dünamole. Ennok sõnas volley.ee-le, et võtmekohaks oli moskvalannade kiire mäng: «Me ei saanud neid serviga võrgust kaugele, tegime palju vigu ja sealt see vahe tuli.»

Ennok tegi kaasa kogu mängu, kuid pilguheit statistikale erilist rõõmu ei paku. Nurgaründaja näitas servi vastuvõtul tagasihoidlikku protsenti 38, ründas punktivääriliselt 6 korral 28 katsest ja jäi efektiivsuses kahega miinusesse. «Ise ja ei saanud täna väga pihta, kaugeid palle ei jaksanud lüüa sellise bloki vastu ja kokkuvõttes minult väga kehv mäng.»

Tugevale vastasele mindi andma tõsist lahingut, kuid õnnestunud mängu suutis Salo näidata vaid võidukalt lõppenud teises geimis. «Võitma minnakse alati, aga täna oli Moskva vähe teine kui Salos. Kiirem tõste tõi neile palju edu, aga pead me norgu ei lase - mänge veel ees ja palju on parandatavat,» võttis Ennok mängujärgse emotsiooni kokku.

Teises sama alagrupi mängus on täna vastamisi Dresdner SC (Saksamaa) ja Busto Arizio (Itaalia). Alagrupi esikohta hoiab Moskva Dünamo (10 punkti 4 mängust), järgnevad Busto Arizio (6/3), Dresdner SC (4/3) ja Salo (1/4).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles