Agent: Falcao võib Manchesterist lahkuda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao
Radamel Falcao Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna ründaja Radamel Falcao võib mitte kõige õnnestunumate esituste järel klubist lahkuda, ütles mehe agent Jorge Mendes.

Falcao liitus Unitediga tänavuse hooaja alguses aastase laenulepingu alusel, mille väärtuseks oli kuus miljonit naela. Manchesteri meeskonnal on võimalus mängija õigused Monacolt välja osta 40 miljoni naela eest, kuid pole kindel, kas klubi seda ka teeb.

«Tõde on see, et hetkel ei tea keegi, mis juhtuma hakkab,» vahendab BBC Mendesi sõnu. «Manchester Unitedi fännide jaoks on olukord väga raske. Neile kuulub briljantne jalgpallur, üks maailma parimaid, kes igas teises klubis mängiks ilma kahtluseta alati 90 minutit.» Viimati ei mahtunud Falcao aga Unitedi 18-liikmelisse koosseisu, mis lõpuks Southamptoni 0:1 paremust tunnistas.

«Kindel on see, et Falcao mängib järgmisel hooajal ühes maailma tippklubis,» ütles Mendes, kes lisas, et see tippklubi võib olla ka Manchester United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles