Briti meedia: Anier liitub Šotimaal medaliheitlust pidava klubiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier võib lahkuda praegusest koduklubist Aue Erzgebirgest ning on lähedal liitumisele Šotimaa kõrgliigas mängiva Dundee Unitediga, teatab BBC.

Anier mängis Šotimaal ka möödunud hooajal, kui esindas Motherwelli meeskonda. Suvel siirdus ründaja aga Auesse, kus erinevate probleemide tõttu läbi lüüa ei õnnestunudki. Suvist ettevalmistust segas vigastus ning tervenedes vahetus klubis president ning peatreener. Uute juhtide käe alla kuivas aga Anieri mänguaeg kokku. Auega seob teda veel kaks ja pool aastat kestev leping.

Daily Record kirjutab, et eestlase vastu tundis huvi veel teinegi Šotimaa klubi, Partick Thistle, kuid Dundee mändžeril Jackie McNamaral õnnestus eestlane enda poolele meelitada. Sama ajalehe andmetel peaks Anier lepingule allkirja panema täna. Kui mõnel pool on räägitud kahe ja poole aasta pikkusest lepingust, siis Daily Record ega BBC ei avalda, mis tingimustel Anier klubi vahetab. Võimalik, et tegu on ka laenulepinguga.

Dundee United hoiab Šotimaa kõrgliigas hetkel 41 punktiga kolmandat kohta. Liidrikohal asuvale Aberdeenile kaotatakse viie punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles