Peatreenerit tõuganud LeBron James: kaitsesin oma treenerit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James ja David Blatt.
LeBron James ja David Blatt. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA leidis täna öösel aset omapärane juhtum, kui Cleveland Cavaliersi klubi staar LeBron James tõukas kohtumise ajal tiimi peatreenerit David Blatti. Mängu järel kommenteeris James, et tegi seda treeneri kaitsmiseks.

Cavaliers kohtus täna öösel Phoenix Sunsiga ning mängu järel hakkas internetis kiirelt ringlema video sellest, kuidas vigastuspausilt naasnud James peatreener Blatti tõukab. James selgitas, et antud olukorras oli kohtunik määranud talle ründajavea ning ta lükkas rahulolematu Blatti eemale selleks, et peatreener tehnilist viga ei saaks.

«Peatreener Blatt läks samuti närvi selle peale ja ta oleks saanud tehnilise. Seega lükkasin ta lihtsalt eemale enne, kui ta tehnilise oleks saanud. Kaitsesin lihtsalt oma treenerit,» teatas James, kes enda sõnul talle antud ründajaviga polnud ära teeninud, sest selle määranud kohtunik ei näinud olukorda korralikult.

Cavaliers kaotas kohtumise Sunsile 100:107 ja see oli Clevelandi meestele kuuendaks järjestikuseks kaotuseks. James on tänavu koos meeskonnaga kogunud 19 võitu ja 20 kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles